سفارش تبلیغ
صبا ویژن
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

فرا رسیدن سال 2011 میلادی، شب اول ژانویه، در اکثر کشورهای جهان با شرکت هزاران تن از و برگزاری مراسم نورافشانی و شمارش معکوس ، گرامی داشته شد.

 

استرالیا:

new-year

new-year1
new-year3

new-year4


ادامه مطلب...

  

 
 Click this bar to view the original image of 700x615px and 76KB.


  
داشتم توکوچه های نت میگشتم اینو پیدا کردم گفتم شاید واسه شما هم جالب باشه


میوه های عجیب و غریب، بیشتر در نواحی گرمسیری رشد می کنند. میوه هایی با اشکال و طعم های متفاوت با آنچه که ما تا به امروز می شناختیم. کشورهایی مانند؛ تایلند، مالزی،فلیپین، تاهیتی، هنگ کنگ، سنگاپور، ویتنام، آفریقای جنوبی…. میزبانان اولیه این میوه ها هستند.
میوه هایی با شکل و شمایل عجیب، بوهای بد و تند، طعم های تلخ و گزنده و قیمت های بسیار بالا دارای فواید بسیار برای انسان و حیوانات هستند.
در اینجا به معرفی تعدادی از این میوه ها می پردازیم:
نونی میوه ای است که در مناطق معتدل استوایی مانند تاهیتی رشد می کند. پرندگان عاشق این میوه هستند. این میوه برای بیماری های پوستی، درد، سر ماخوردگی، فشار خون بالا، افسردگی، ورم مفاصل، آسم، دیابت،سرطان… مفید است.


جک فروت میوه بومی جنگل های پر باران جنوب و جنوب شرقی آسیا است. کاشت این میوه به دلیل خواص آن به بسیاری از نقاط مانند؛ هند، جنوب شرق آسیا، مرکز و شرق آفریقا و فیلیپین گسترش یافته است.
این میوه، بزرگترین میوه درختی جهان شناخته شده است. پوستی بسیار ضخیم دارد و رسیده آن ?? کیلوگرم وزن و تا ?? سانتیمتر طول و ?? سانتیمتر قطر دارد. گوشت آن زرد یا نارنجی است. طعم شیرین و خوشمزه دارد.


دوریان میوه با بوی تند و قوی است!بعضی افراد بوی آن را زننده و بد می دانند. طعمی شبیه آواکادو دارد. با این وجود پر فایده، خوشمزه و گران است. عنوان پادشاه میوه ها را در جنوب و شرق آسیا به خود اختصاص داده است. این میوه از ارزش صادراتی بالایی برخوردار است. آبنبات های آن هم در سوپر مارکت ها موجود است.


منگوستین منشاء اولیه این میوه ناشناخته است. عده ای بر این باورند که این میوه متعلق به جزایر ساندا یا جنگل های مالایا است. این میوه به عنوان “ملکه میوه هایی استوایی” شناخته شده است. گوشت این میوه سفید رنگ با طعم شیرین و تند دارد.


ادامه مطلب...

  
آتشفشان "پویه هوئه" در جنوب شیلی روز یکشنبه بارانی از خاکستر را بر روی شهرهای اطراف فرود آورد و ستونی از گاز به ارتفاع 10 کیلومتر را ایجاد کرد.

3 هزار 500 نفر خانه های خود را در منطقه آتشفشانی "کردون کائوله" ترک کردند. آتشفشان "پویه هوئه" که روز شنبه فوران کرد، روز گذشته (5 ژوئن) بارانی از خاکستر را بر سر مناطق اطراف فرود آورد.

پس از اینکه صبح روز شنبه در اثر فوران این آتشفشان، 230 زمین لرزه تنها در مدت یکساعت ثبت شد اداره موقعیتهای اضطراری شیلی هشدار داد این آتشفشان در فاصله حدود 870 کیلومتری جنوب سانتیاگو قرار دارد.

براساس گزارش واشنگتن پست، باد خاکسترهای این فوران را تا شهر "سن کارلوس د- باریلوش" در آرژانتین آورد.

سازمان زمین شناسی شیلی اعلام کرد که ستونی از گاز به ارتفاع 10 کیلومتر و قطر 5 کیلومتر برفراز قله این کوه ایجاد شده است.
 


ادامه مطلب...

  

فقط و فقط 1 دقیقه خودتو بزار جای این پسر!!فقط 1 دقیقه

   

 

SaliJooN.Info - گروه اینترنتی سالی جون

SaliJooN.Info - گروه اینترنتی سالی جون

SaliJooN.Info - گروه اینترنتی سالی جون


ادامه مطلب...